Wendy Beekhuizen

Wendy /

Wendy

WENDY BEEKHUIZEN
MEDIAVORMGEVER

Creatief, ondernemend en vooral gezellig aanwezig. Zo zou ik mijzelf het beste kunnen omschrijven. Mijn familie en vrienden omschrijven mij als een prettig gestoorde perfectionist. Van kleins af aan al druk in de weer met alles waarmee ik mij creatief kan uiten. Illustreren, schilderen en knutselen is er met de paplepel ingegoten. Een creatieve opleiding als Communicatie & Multimedia design was dan ook een logische stap. Ik ben na mijn opleiding direct aan de slag gegaan als mediavormgever binnen de vastgoedcommunicatie. Mijn expertise en ervaring in online communicatie komen in mijn functie bij INCOMBINATIE goed tot zijn recht. 

In mijn vrije tijd speel ik trompet bij een mooi showkorps, rijd ik graag motor en game ik in de weekenden en avonduren veel met vrienden. 


 

 

Mijn droomhuis

Het liefst een praktische en moderne woning met een grote mediterrane tuin in een bosrijke omgeving. Perfect voor onze actieve hond. Een woning geschikt voor groots tafelen met familie en vrienden. En als het even kan met garage, kantoor én extra opslagruimte!

 

Dit zeggen mijn collega's

Met haar kritische en open blik staat Wendy overal voor open. Ze houdt van aanpakken en heeft een aanstekelijk enthousiasme.

 

Dit is mijn kantoormotto

“Werk samen met mensen van wie je iets kunt leren.”