Expertise

Expertise /
VOOR ELK PROJECT
ONTWIKKELEN WIJ
EEN EIGEN GEZICHT EN
EEN BIJZONDERE BELEVING
De vastgoedwereld is constant in beweging en wij veranderen natuurlijk mee. Sterker nog, we lopen vaak voorop met nieuwe manieren om vastgoedprojecten nog slimmer, beter en succesvoller in de markt te zetten. Dat begint met goed luisteren, diep graven en het ontrafelen van je project, de markt en de mogelijkheden. We bedenken een uniek verhaal, geven je project een eigen gezicht en creëren beleving voor toekomstige kopers of huurders. Op locatie, online en offline. 

STAP VOOR STAP VAN AANBESTEDING TOT GEBIEDS- EN PROJECTCOMMUNICATIE 
 

AANBESTEDING

INCOMBINATIE schuift het liefst al in de aanbestedingsfase bij je aan tafel. Om samen alle benodigde informatie te verzamelen en die vervolgens vorm te geven in een presentatie die in woord en beeld inspireert en overtuigt. Door al in deze fase nauw samen te werken, nemen we een voorsprong op het moment dat het project gegund wordt.

GEBIEDSCOMMUNICATIE

De locatie waar een project tot leven komt, is minstens zo belangrijk als het woonproduct dat ontwikkeld gaat worden. INCOMBINATIE denkt mee over strategie en positionering en zet een marketingplan op papier waarmee het gebied gepromoot kan worden. Met placemaking en het creëren van beleving zorgen wij ervoor dat het gebied gaat leven.

PROJECTCOMMUNICATIE

In deze fase nemen we potentiele kopers of huurders mee op reis naar hun nieuwe thuis online, offline en op locatie. Van bouwbord, tot website en van brochure tot start verkoop evenement. INCOMBINATIE ontwikkelt de identiteit en look & feel, zet relevante media en middelen in en verzorgt alle communicatie rondom het project. 

 

DE CO3 SESSIE HET STARTPUNT VOOR CO-CREATIE
 

Bij elk vastgoedproject zijn verschillende disciplines betrokken. Van ontwikkelaar en architect tot stedenbouwkundige en makelaar. Wil je al die belanghebbenden graag een keer samen rond de tafel brengen om te brainstormen over je project? Denk dan eens aan een interactieve CO3 sessie van INCOMBINATIE. Samen leggen we de basis voor een krachtige positionering en branding van het project.

 

LEES MEER

 

Tuin
 
 
Locatie

LOCATIE

 

Wat is er bijzonder aan de locatie van je project? Wat kun je er mee en hoe breng je de plek tot leven? Natuurlijk maken we dat bouwbord, maar we organiseren ook spraakmakende evenementen op de bouwlocatie. Een start verkoop met een thema, aangekleed met een hapje en een drankje. Of een (inter)actieve kijkdag, zodat kopers en geïnteresseerden op leuke manier kennis met elkaar kunnen maken. Elke locatie geeft inspiratie.

 

Online

ONLINE

 

Veel bezoekers, relevante inschrijvingen, snelle verkoop of verhuur… het zijn logische wensen die je hebt als je kiest voor een projectwebsite. Maar online communicatie is meer dan een flashy website. Wij zoeken naar de mix. Hoe sluit je website aan op je printuitingen? Hoe zet je social media in? Maak je gebruik van e-nieuwsbrieven? Kun je meer bereiken met  Adwords of een retargetingcampagne? Allemaal vragen die we graag voor je beantwoorden. 

 

Offline

OFFLINE

 

Een goede printadvertentie, een fraai verkoopboek, een bouwbord of een huis-aan-huis mailing zullen altijd belangrijk onderdeel van de communicatiemix blijven. De productiemogelijkheden blijven zich ontwikkelen en wij laten ons regelmatig bijpraten door onze offline partners. Op druk- en ontwerpgebied houden we de trends nauwlettend in de gaten en natuurlijk blijven we eigentijds en eigenwijs omgaan met creativiteit.

EN DAN ZOUDEN WE BIJNA VERGETEN DAT SAMENWERKEN
MET INCOMBINATIE VOORAL OOK HEEL GEZELLIG IS! 

Contact