Fenne Beuker

Fenne /

Fenne

FENNE BEUKER
GRAFISCH VORMGEVER

Geboren en getogen in Bergen NH ben ik na het Grafisch Lyceum in Amsterdam naar Arnhem vertrokken om Graphic Design te studeren aan ArtEZ. Daarna heb ik mijzelf 13 jaar lang als zelfstandig ontwerper kunnen ontwikkelen door te mogen werken aan geweldige projecten. Van concept tot aan realisatie, online en offline, nationaal en internationaal, maar vooral ook veel lokaal Arnhems en in de cultuur- en evenementensector. Na al die jaren solo wilde ik weer graag samen. En dat is precies wat we hier bij INCOMBINATIE doen. Samen voor elk project de unieke en esthetieke waarde onderzoeken en tot uiting laten komen in eigenzinnige en doeltreffende communicatievormen. Van concept tot realisatie, van identiteit tot placemaking. Steeds weer nieuwe werelden creëren en vooral veel mooie, krachtige dingen maken!


 

 

Mijn droomhuis

Een half-vrijstaand huis uit 1907 vol karakter, oude elementen, kamer en suite en natuurlijk een open haard met sierschouw. 

 

Dit zeggen mijn collega's

Fenne denkt graag outside the box. Ze heeft oog voor detail, gevoel voor kleur en sfeer en is altijd onderzoekend, vernieuwend en creatief. 

 

Dit is mijn kantoormotto

“Kill your darlings. Ontwerpen is vooral jezelf ondergeschikt maken.”