Rumba

Rumba/ /

RUMBA RESIDENCE Amstelveen

Opdrachtgever:
Ten Brinke

Incombinatie verzorgde:
Conceptontwikkeling
Huisstijl / Look & Feel
Website
Brochure
 

Op de plek waar ooit de fameuze dansschool Mittelmeijer gevestigd was, aan de Acacialaan in Amstelveen, verrijst Rumba Residence. Een kleinschalig appartementencomplex met 28 prachtige twee- en driekamerappartementen. Prachtig gelegen in de populaire wijk Keizer Karelpark, dicht bij alle voorzieningen.  Aan werkelijk alles is gedacht om van Rumba Residence een heerlijke woon- en leefplek te maken. Met als kroon op het gebouw twee appartementen met een heerlijk dakterras. Rumba Residence is bijzonder tot in detail. De ligging, de gedetailleerde architectuur, de verschillende appartementtypen en de vele extra’s maken het plan tot een echte aanwinst voor Amstelveen. Rumba Residence geeft nieuw elan aan de wijk en brengt u in beweging. Hier kunt u genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft.

 

Rumba/ /
Rumba logo huisstijl

 

Het logo
Om het logo tot stand te laten komen hebben we ons eerst wat verder verdiept in de dans Rumba. Wat is het verhaal achter deze dans eigenlijk, en wat wil men hier mee uitstralen? Het woord zelf komt uit het Spaans en betekent letterlijk 'feest'. Omstanders dansen, zingen en klappen mee. Het gekozen font is daarmee dan ook sierlijk. De dans wordt gezien als de dans der verleiding. De vrouw verleidt haar partner door hem beurtelings aan te trekken en dan weer af te wijzen. Dit komt terug in zowel kleurgebruik als vormgeving. De positionering en connectie van de verschillende letters staan symbool voor de danspassen, passioneel.

Kleurenpalet
Het spel tussen de vrouw en haar partner, het sensuele en passionele komen ook terug in het kleurenpalet. De koudere tinten als tegenhanger van de warme tinten, om zo het spel tussen de 2 factoren te benadrukken. Wel met een lichte meerderheid in de warme tinten, om de sfeer rondom de passie en sensualiteit niet kwijt te raken.

 

Brochure
Brochure

 

De brochure
Het lopende thema in de huisstijl van Rumba is ''beweging''. Ook voor de brochure was dit een belangrijk uitgangspunt. Dit hebben we terug laten komen in beeld en opmaak, om als voorbeeld de bedrukte kalkvellen die over de beelden heen vallen te noemen. Zie hiervoor bovenstaande afbeelding. 

Rumba Residence
Rumba Residence Amstelveen
Rumba Residence Amstelveen
Rumba Residence Amstelveen

De projectwebsite
Door de variatie in appartementen van Rumba Residence is het belangrijk een centrale plek te hebben waar alle informatie op een overzichtelijke manier samenkomt. Hier voor gebruiken wij de projectwebsite, die voor dit project dan ook leading is. Op de projectwebsite is alle informatie te vinden over de de planning, het laatste nieuws en het actuele aanbod. Via de interactieve woningselector is te zien welke appartementen beschikbaar zijn, en alle specificaties van dit betreffende appartement. Ook het inschrijven voor een appartement tijdens de verkoop verloopt via het persoonlijke online account in de projectwebsite. 

Rumba Residence Amstelveen