On the Hill

On /

ON THE HILL Arnhem

Opdrachtgever:
Rotsbouw

Incombinatie verzorgde:
Conceptontwikkeling
Huisstijl / Look & Feel
Website
Projectmailing

On The Hill is een stoer appartementencomplex met 15 moderne en energiezuinige koopappartementen in verschillende afmetingen. Van lekker compact voor starters tot serieus royaal voor stellen of senioren. Met een zonnig dakterras of een overdekt balkon en één of twee slaapkamers. In de kelder van het complex heb je een berging en achter het gebouw bevinden zich 12 parkeerplaatsen. Het gemeenschappelijke dakterras is op de derde verdieping. Een heerlijke plek om eindeloos samen te chillen. En dit is slechts een greep uit de meer dan 1001 goede redenen om te kiezen voor On The Hill.

 

Arnhem/ /

Look en feel
De thema’s die centraal stonden tijdens het bedenken van het concept waren Monnikenhuizen, voormalig autobedrijf, niveauverschillen, gemeenschap, diversiteit en volksbuurt. Hieruit is On the Hill voortgekomen, met in het logo een knipoog naar de naam. Daarnaast hebben we hier een frisse urban huisstijl voor ontwikkeld die helemaal past bij de kern van On the Hill.

 

Huisstijl

 

 

Tekst

 

De website
De frisse huisstijl is ook duidelijk terug te zien op de website. Hier wordt er gespeeld met kleurvlakken vóór afbeeldingen om het urban gevoel terug te laten komen. Potentiële kopers kunnen hier terecht om meer te weten te komen over het plan, zoals de verschillende appartement types en de planning, en de locatie. Daarnaast kunnen ze een account aanmaken om hun woning voorkeur door te geven. Tegen de tijd dat de appartementen in verkoop zijn kunnen kopers hun keuze vastleggen in de interactieve woningselector.

Website
Impressies/ /