INCOMBINATIE 16 jaar!

INC16jaar

INCOMBINATIE 16 jaar!

Nieuws

INCOMBINATIE is jarig vandaag. 16 zijn we geworden. Best jong nog, maar toch al heel ervaren in vastgoedcommunicatie. Want wat zijn we de afgelopen jaren gegroeid in wie we zijn en wat we doen.

In 2005 startte Gonnie helemaal alleen en inmiddels zijn we met z’n 7-en. We hebben meer dan 150 projecten in de markt gezet met opgeteld meer dan 5.000 woningen in 65 plaatsen in heel Nederland. Ook in ons eigen Arnhem waren we actief met maar liefst 38 projecten! Van kantoortransformatie aan de Jansbuitensingel tot kazerneterrein in Arnhem-Noord. En van Douaneloods aan de Rijnkade tot nieuwe wijk in dorpje Elden.  

Ondertussen veranderde er veel in vastgoedland en ons vak werd eigenlijk alleen maar uitdagender. Tegenwoordig zijn we zoveel meer dan brochuremakers of websitebouwers. We ontwikkelen identiteiten voor projecten, creëren beleving rondom locaties en enthousiasmeren toekomstige bewoners met behulp van de modernste online en offline marketing- en communicatiemiddelen. En daarmee slaan we de komende jaren weer nieuwe wegen in, want we hebben nog zoveel creatieve ideeën!

Dusss, projectontwikkelaar… heb je een project dat alle aandacht verdient? Een passende identiteit, een interactieve website, een brochure, een socials-campagne of iets dat we nog samen gaan ontwikkelen om zoveel mogelijk leads te generen? Dan ons graag wél bellen!