Nelson

Nelson/ /

NELSON Arnhem

Opdrachtgever:
Van Wonen

Incombinatie verzorgde:
Conceptontwikkeling
Huisstijl / Look & Feel
Brochure
Bouwbord
Offline advertenties
Online campagne
Vloerkleden
Projectmailing

Stoer, statig en imposant torent NELSON uit over de Stadsblokken en uiterwaardenpark Meinerswijk in Arnhem. De iconische woontoren met 93 nieuwbouwappartementen aan de voet van de Mandelabrug oogt als een diamant aan de dijk en vertelt de mooiste verhalen. NELSON werpt de blik vooruit. Op een dynamische toekomst met een hoofdrol voor duurzaam, comfortabel, ruim en eigentijds wonen op een unieke locatie.

 

arnhem/ /

Look en feel
De kernwoorden die centraal stonden tijdens het bedenken van het concept van Nelson waren mensen, de stad, natuur, wijds, jong & oud, cultuur, actief, genieten, rust, wonen en leven. Hieruit is de look en feel van Nelson voortgekomen, met in het logo een knipoog naar de unieke vorm van het gebouw.

 

Huisstijl

 

 

 

De brochure
De look en feel is ook duidelijk terug te vinden in de brochure. Op de cover wordt er gespeeld met de huisstijl door interieur en exterieur impressies van Nelson te combineren met beelden van Arnhem en die te bedekken met een verloop uit het kleurenpallet. Dit geeft een unieke uitstraling die helemaal past bij Nelson. In de brochure wordt alle informatie op een mooie en overzichtelijke manier samengevoegd en worden alle appartement types nauwkeurig toegelicht.

 

 

brochure

"EEN GEWELDIGE PLEK LANGS DE RIJN, BIJ STAD EN NATUUR"

 

Het bouwbord
Om de unieke vorm van deze toren extra goed uit te laten komen heeft INCOMBINATIE ervoor gekozen een bouwbord te maken met een uitsnede. Door deze unieke vorm is dit bouwbord een echte eyecatcher.

 

 

bouwbord

Advertenties
INCOMBINATIE heeft een online HTML banner campagne gemaakt die in verschillende versies heeft gedraaid. Door het slimme algoritme wordt deze campagne getoond aan mensen die helemaal passen bij de doelgroep van Nelson. Naast een online campagne heeft INCOMBINATIE verschillende offline advertenties gemaakt voor verschillende kranten, waaronder de Arnhemse koerier en de Gelderlander.

Advertenties

 

Vloerkleed
Naast alle “gewone” opdrachten die INCOMBINATIE voor dit project heeft mogen doen, zat er een bijzonder verzoek tussen. INCOMBINATIE heeft 2 vloerkleden gemaakt van de balkons op ware grootte. Zo konden potentiële kopers tijdens een verkoopevenement een uniek en duidelijk beeld krijgen van de grootte en vorm van hun toekomstige balkons.

 

Vloerkleed
sfeer/ /