Lents Buiten

Lents /

Lents Buiten

Opdrachtgever:
Van Wonen

Incombinatie verzorgde:
Conceptontwikkeling
Huisstijl / Look & Feel
Brochure's
Online & Offline advertenties

 

Lents Buiten maakt deel uit van De Waalsprong, een uniek stukje Nederland. Niet alleen vanwege zijn groene karakter, maar ook dankzij de ligging aan de rivier met het centrum van Nijmegen op een steenworp afstand. En wat is het nu al een heerlijke plek om te wonen, te leven en te beleven.

Lents Buiten bestaat uit 3 deelgebieden: In het groene hart van De Stelt-Zuid vind je IN DE BOOMGAARD. Je deelt hem met jouw buren, kunt er samen in werken, ontspannen en elkaar ontmoeten.  In de royale huizen AAN DE DIJK geniet je straks van de ongekende vrijheid die wonen aan de dijk met zich meebrengt. En de kroon op De Stelt-Zuid, dat zijn de huizen OP DE TERP. Als drie ware diamanten zullen de appartementengebouwen de noordoever van de Waal sieren. Ruimte, licht en lucht

 

De Stelt-Zuid wordt uniek in al zijn facetten, wat een keuze heb je hier…

Het hart van het plan vormt een nieuw aan te leggen boomgaard, omzoomd door woningen. Daarnaast komen er appartementen met een geweldig uitzicht. Het wordt nog eens extra bijzonder met woningen die gebouwd worden aan de dijk. Een bijzondere woonvorm, die de Waalsprong nog niet kent. Omdat de 3 verschillende ''buurten'' onderling erg van elkaar verschillen in ligging, woningtype maar ook zeker in doelgroep hebben we besloten elke buurt zijn eigen brochure te geven. Zo konden we elke buurt de aandacht geven die hij verdient.
 

In de Boomgaard
In het groene hart van De Stelt-Zuid vind je IN DE BOOMGAARD. Men deelt hem met haar buren, kan er samen in werken, ontspannen en elkaar ontmoeten. De woningen die liggen in de boomgaard zijn bijzonder fraai en met oog voor detail ontworpen. Met houten gevels en grote raam-partijen die een prachtig zicht bieden op de omliggende natuur. De Boomgaardwoningen zijn er in diverse types.

Op de Terp
De kroon op De Stelt-Zuid. Dat zijn de huizen OP DE TERP. Als drie ware diamanten zullen de appartementengebouwen de noordoever van de Waal sieren. Ruimte, licht en lucht. Dit staat bij het wonen op de Terp centraal. Appartementen met allure, afgewerkt op hoog niveau. Van binnen heerlijk licht, en buiten een ruim balkon en dan dat uitzicht…

Aan de Dijk
In de royale huizen AAN DE DIJK geniet men straks van de ongekende vrijheid die wonen aan de dijk met zich meebrengt. Men heeft hier een imposant uitzicht over de uiterwaarden, de rivier, het Stadseiland, de stuwwal en de historische binnenstad van Nijmegen.

 

Lents /
Lents Buiten
Lents Buiten
Lents Buiten
Lents Buiten