Het Kadehuis

Kadehuis/ /

HET KADEHUIS Arnhem

Opdrachtgever:
AM

Incombinatie verzorgde:
Conceptontwikkeling
Huisstijl / Look & Feel
Website
Magazine

Eén aantrekkelijke, hoogkwalitatieve en echt Arnhemse binnenstad creëren, die nadrukkelijk verbonden is met de Rijn: dát is het doel van de herontwikkeling van de zuidelijke binnenstad. Met Het Kadehuis wordt daar een plek aan toegevoegd die een bestemming op zich is, waar je riant kunt wonen, creativiteit hoogtij viert en waar altijd iets te beleven valt. Het wordt een plek om plezierig te wonen, te werken en te ontspannen in een levendige en leefbare buurt. We maken met Het Kadehuis een nieuwe place to be in Arnhem bestaande uit 6 karakteristieke panden met een indrukwekkende eigentijdse architectuur. Met bruisende arcades waar gewerkt en genoten wordt. En met groene daken en grote terrassen die nadrukkelijk zichtbaar zijn in het straatbeeld, prachtig om te zien én goed voor de duurzame stad. Het Kadehuis versterkt het karakter van de zuidelijke binnenstad en zal als echte bestemming en nieuwe hotspot in de stad gaan fungeren. Levendig, leefbaar, creatief, verbonden!

 

Het doel is en aantrekkelijke, hoogkwalitatieve en echt Arnhemse binnenstad creëren, die nadrukkelijk verbonden is met de Rijn.

 

Concept

Het Kadehuis voorziet in een rijke mix aan woningtypen: van tweekamerappartementen van circa 57 m2 tot 83 m2 met loggia, balkon of terras aan de zijde van de Trans tot driekamerappartementen van 80 m2 tot maar liefst 167 m2! Voor wie wat groter wil wonen zijn er luxe vier- en vijfkamerappartementen of een bijzondere penthouse maisonnette met vier terrassen. Kortom, volop variatie. Maar deze variatie zit niet alleen in de appartementen. Het Kadehuis bestaat uit maar liefst 6 verschillende ''huizen''. 

De variatie in appartementen en huizen, samen met de kernwaardes van het project hebben wij meegenomen in alle uitingen, beginnend met het concept.

 

Kadehuis/ /

Op locatie

Het Kadehuis verrijst op een geweldige locatie, aan de kade en grenzend aan de bruisende binnenstad. Zo'n drukbezochte plek wil je natuurlijk ook voor de start van de bouw optimaal benutten! Om men een goede beleving van de locatie mee te geven en zo goed mogelijk te informeren hebben wij de locatie daarom omringd met informatieve bouwhekdoeken een informatiezuil geplaatst.

Zuilen

Informatiezuil

Kadehuis

 

Kadehuis
Kadehuis
Kadehuis
Kadehuis