De Havenmeester

Havenmeester/ /

DE HAVENMEESTER Doesburg

Opdrachtgever:
Van Wijnen

Incombinatie verzorgde:
Conceptontwikkeling
Huisstijl / Look & Feel
Website

 

De Havenmeester is stoer, eigentijds en bijzonder. Prachtig gelegen aan de Oude IJssel, met het historische centrum van Doesburg vlakbij. Wat een meesterlijke plek om te wonen!

De Havenmeester is het kleinste nieuwbouwproject op de locatie ‘Koppelweg’ in Doesburg. Een voormalig bedrijventerrein, dat stapsgewijs wordt herontwikkeld naar woningbouw. Het perceel aan de Oude IJssel biedt ruimte aan zeven royale drielaagse familiehuizen en zes gelijkvloerse patiowoningen, ideaal voor senioren. Bijzonder is dat de koper nog volop mag meedenken over hoe ze de woning uiteindelijk willen indelen en gebruiken. Willen de ouders straks in een patiowoning wonen en de koper met hete gezin er vlak achter. Alles is nog mogelijk. En dat op deze geweldige plek.

 

Havenmeester/ /

Logo beeldmerk

Het idee achter het logo van de Havenmeester is de weerspiegeling van het water en het gevoel van op of aan de waterkant te staan. Dit brengen we terug in de typografie en beeldmerk. De Havenmeester dobbert op het water.

Huisstijl en concept

De plek van de havenmeester is bepalend. De Oude IJssel, het water en het leven op en om het water. Wat je ziet als je op het water, aan de waterkant of aan de oever staat? Deze natuurlijke (water)wereld wordt onderdeel van je leven. Een dagelijks beeld waarin je thuis komt.

 

Kleurenpalet

Oeverkant

 

Waterkant

Vormelementen

Doesburg

 

IJSSEL/ /

Havenmeester Doesburg

Havenmeester Doesburg

Havenmeester Doesburg

Havenmeester Doesburg

 

DE HAVENMEESTER IS STOER, EIGENTIJDS EN BIJZONDER. PRACHTIG GELEGEN AAN DE OUDE IJSSEL, MET HET HISTORISCHE CENTRUM VAN DOESBURG VLAKBIJ. WAT EEN MEESTERLIJKE PLEK OM TE WONEN!

Havenmeester Doesburg

Beeldtaal en uitwerkingen
Je dobbert op de Oude IJssel, voetjes in het water, een druppelende peddel maakt kringen in het water, het ruisen van het riet, het plonsen van een vis. Er vliegt een vogel over en een libelle landt vlak naast je. Dat is het unieke van het leven in de Havenmeester. We hebben dit in beeld en vormtaal samen laten komen. Rust en ontspanning, plezier en samen zijn. Want optimaal genieten is waar het bij de Havenmeester om draait.

Enquete website
De website is een volwaardige voorloopsite waar geïnteresseerden zich op aan kunnen melden. Extra is dat ze d.m.v een enquete ook hun woonwensen kenbaar kunnen maken. Het plan ligt op tafel maar wat wil de koper nu echt? Om hier achter te komen hebben we een enquete op de website te plaatsen. Hier in komen de gebruikelijke vragen voorbij als: leeftijd, gezinssamenstelling, prijscategorie. Maar ook hebben we hier in gepeild of de stijl van de schetsen de kopers aanspreekt, welke afwerking zij wensen en welke wensen en ideeën zij verder nog hebben!

Zo komen we nog dichter bij de wensen van de toekomstige bewoners en kunnen zo het woongenot naar een next level te tillen. Want optimaal genieten is waar het bij de Havenmeester om draait.

 

Enquete