Fietsznfabriek

Fietsznfabriek /

FIETSZNFABRIEK Haarlem

Opdrachtgever:
EFY Group

Incombinatie verzorgde:
Conceptontwikkeling
Huisstijl/Look & Feel
Brochure
Projectwebsite

Uitzonderlijk wonen in de binnenstad van Haarlem. Het kan in de Fietsznfabriek. Een meer dan bijzonder nieuwbouwplan in het Scheepmakerskwartier, grenzend aan de historische binnenstad en direct naast de Amsterdamse Poort. De groene binnenhof maakt de Fietsznfabriek tot een plan dat z’n gelijke niet kent in de stad. Hier beleef je een oase van rust in het hart van bruisend Haarlem. Wat een geweldige plek om thuis te komen.

 

Fietsznfabriek /

Huisstijl en concept
Voor het logo is er gekozen om het groen en de "nieuwe wildernis" te benadrukken. In de tuin, op je balkon, of in je eigen woonomgeving. Hier woon je stads en in een groene enclave. De enorme groene pracht van de grote bomen, de hoftuin en het tiny forest die ongekend is zo midden in de stad. Dit zijn de twee redenen waarom je hier wilt wonen. Centraal en stads met een groene wildernis voor je deur en om je heen.

Het kleurenpalet

Voor het kleurenpalet van FietsZnFabriek is gekozen voor voornamelijke groene, heldere kleuren ondersteunt met wat zachte tonen. De primaire kleuren zijn groen. Voor accenten gebruiken we de primaire (aarde/roze) tinten.

Huisstijl

 

 

Interieurimpressie
Exterieurimpressie
Website /

De projectwebsite

Door de variatie in woningen en appartementen van Fietznfabriek is het belangrijk een centrale plek te hebben waar alle informatie op een overzichtelijke manier samenkomt. Hier voor gebruiken wij de projectwebsite, die voor dit project dan ook leading is. Op de projectwebsite is alle informatie te vinden over het plan, de planning en het actuele aanbod. Via de interactieve woningselector is te zien welke woningen en appartementen beschikbaar zijn. Uniek aan deze woningselector zijn de geanimeerde overgangen van vogelvluchten.

Brochure /
Brochure - Fietsznfabriek 1
Brochure - Fietsznfabriek 2
Brochure - Fietsznfabriek 3