Esther Baar

Esther /

Esther

ESTHER BAAR
MEDIAVORMGEVER

Na mijn studie Communication & Multimedia Design aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden ruilde ik het hoge noorden in voor INCOMBINATIE in hartje Arnhem. Als mediavormgever werk ik de ene dag aan de strategie voor een nieuwe gebiedsontwikkeling van 500 woningen en de andere dag ben ik volop in de weer om alles gereed te maken voor een start verkoop van 7 villa’s. Het project van begin tot eind begeleiden, het contact met de klant, zorgen dat alles volgens planning verloopt, maar daarnaast ook de creatieve uitvoering voor mijn rekening nemen, dat is helemaal mijn ding. Het enige nadeel van zo’n kantoorbaan: stilzitten. Dat compenseer ik graag met sporten. Met name hardlopen, wielrennen en zwemmen. Afgelopen zomer heb ik mijn eerste (achtste) triatlon gedaan!


 

 

Mijn droomhuis

Het huis dat wij gekocht hebben en dat op dit moment gebouwd wordt. Maar in het kader van ‘altijd blijven dromen’ een leuk karakteristiek huisje met een fijne tuin aan de rand van Arnhem.

 

Dit zeggen mijn collega's

Esther is het geheugen van kantoor. Zij weet alles, is geordend en precies en voelt zich verantwoordelijk voor elke klant en elke klus. 

 

Dit is mijn kantoormotto

“Een goed begin is het halve werk.”