GO Apartments

Go /

GO APARTMENTS Den Haag

Opdrachtgever:
Coever Vastgoed

Incombinatie verzorgde:
Conceptontwikkeling
Huisstijl / Look & Feel
Website
 

GO 070 is een appartementengebouw met 268 huurappartementen en veel voorzieningen waar je als bewoner gebruik van mag maken. GO Apartments ligt ideaal. Je woont hier rustig, maar dan wel met alles binnen handbereik. En dat maakt het plan perfect voor studenten, expats en young professionals. Er zijn legio voorzieningen op loopafstand en je bent zo op de uitvalswegen. GO 070 telt 16 verdiepingen. Het imposante gebouw maakt straks een stoer statement aan de kade. Het aanbod van GO Apartments is gevarieerd. Er zijn 268 appartementen die verdeeld zijn in Studio’s, Medium Studio’s & appartementen en Large appartementen. De woonoppervlaktes variëren van circa 23 tot 78 m².

 

 

Go

Doelgroep
De overkoepelende naam voor de doelgroep voor dit project is ‘young professionals’: Afgestudeerden, master studenten, werkenden in de stad, expats, welvarende alleenstaanden, empty-nesters en stellen. Deze doelgroep is niet bang zich te vestigen in een opkomende wijk dichtbij het centrum van Den Haag, nabij stedelijke voorzieningen en goed bereikbaar met OV. Deelvoorzieningen maken de appartementen ideaal voor mensen die genieten van het stadse leven en veelal van huis zijn. Het appartement is de plek om thuis en tot rust te komen. 

Concept
Het concept is gebaseerd op de sociale functie van het gebouw, de locatie en het flexibele karakter van haar toekomstige bewoners. De communicatie hebben we gericht op beleving van de stad en omgeving: woon binnen, leef buiten. GO!

 

Go apartments
Go apartments
Go apartments
Go apartments

NIET ZOMAAR EEN WEBSITE
 

GO multilingual
De doelgroep van dit project nam nog een extra uitdaging met zich mee, namelijk de taal. GO Apartments heeft de focus op studenten, expats en young professionals. Om de website voor iedereen toegankelijk en overzichtelijk te maken hebben we een taalswitch ingebouwd. Zo is de site met een klik op de knop om te zetten naar het engels. Live with everything around the corner and enjoy city life!
 

Een enorme variatie in 1 overzichtelijke website
GO Apartments is een project met 268 huurappartementen met verschillende woningoppervlaktes, op verschillende verdiepingen en met verschillende orientaties. De website moest hier natuurlijk een zo overzichtelijk mogelijk overzicht van geven. Naast dat we de website zo volledig mogelijk hebben ingedeeld qua informatie, hebben we hier ook een enorm uitgebreide interactieve kaart in gebouwd. Zie hier over onderstaand meer!

 

Een overzichtelijk aanbod
268 huurappartementen in verschillende groottes, op verschillende verdiepingen en met verschillende orientaties. Hoe laat je dat zo overzichtelijk mogelijk zien op een website? Op de website van GO Apartments hebben we gekozen voor een uitgebreide interactieve kaart met overzichtelijke en duidelijke opties. Het was mogelijk te filteren tussen:

  • de zijde van het gebouw
  • het soort woning
  • de verdieping
  • het aantal kamers
  • de woonoppervlakte
  • de oppervlakte van de buitenruimte

Zo was het voor iedereen mogelijk doormiddel van zijn of haar wensen in een oogopslag te zien welke appartementen het beste bij hen paste, en of deze nog beschikbaar was.

 

BEELD DAT SPREEKT

De artist impressions voor GO 070 zijn gemaakt door Yucon. Wij zijn enthousiast! Ondanks de relatief kleine appartmenten zien ze er echt aantrekkelijk uit. We werken graag samen met partijen als Yucon om de kleuren van de interieurs af te stemmen op het ontwerp. Een kleine moeite en een prachtig resultaat in de uitingen.