Van station naar station

Van station naar station

Van station naar station

Blog

Afgelopen jaar heb ik na wat opschoonwerk het aantal LinkedIn-contacten teruggebracht naar 835. Relevante contacten, zo liet ik mij vertellen. Toch viel mij begin januari meteen iets op. Zo kreeg ik de update dat er 102 contacten van baan zijn veranderd. En die berichten zijn behoorlijk dominant in mijn berichtenfeed. Word ik misschien onbewust aangezet een volgende stap in mijn carrière te zetten? Het zou maar zo kunnen. Want ook onderaan de mailtjes van mijn opdrachtgevers wordt regelmatig gevraagd of ik bij hen wil komen werken als ontwikkelaar. Daar kan ik kort over zijn… Nee! Maar ik heb natuurlijk wel iets met ontwikkelaars. En help hen graag op weg naar het realiseren van nóg succesvollere nieuwbouw- of transformatieprojecten.

Mijn bedrijf heet al meer dan 17 jaar INCOMBINATIE. Wij kennen de kracht van samen en zoeken altijd de combinatie. Zie het als een trein waar we wagons aan koppelen. Een ontwikkelaar moet vaak in korte tijd veel specialismen samenbrengen, te beginnen bij een vastgoedcommunicatiebureau. Maar ook een bureau voor placemaking, iemand die participatietrajecten begeleidt, een leverancier van artist impressions, een kopersbegeleider, een verkoopcoördinator of makelaar en misschien zelfs wel iemand die de VVE voor een appartementencomplex gaat verzorgen. Wij zien dat als allemaal wagonnetjes, die samen een trein vormen die de ideale klantreis mogelijk maakt voor potentiële kopers of huurders.

Door al die bevlogen specialisten samen te brengen, kunnen we de uiteindelijke koper of huurder van een woning fase voor fase, of beter gezegd: station voor station, meenemen naar zijn toekomstige woning, van eerste plannen tot en met de sleutelopdracht. Terwijl de trein voort dendert en de passagiers genieten van de reis, kan de ontwikkelaar zich volledig richten op waar hij het beste in is: ontwikkelen. Niet in zijn eentje, maar in combinatie. Samen met al die ervaren partners die vanuit hun specifieke vakgebied waarde toevoegen.

Ons goede voornemen voor 2022 is om ook dit jaar weer veel van dit soort treintjes te gaan vormen. We zijn goed voorbereid en hebben fijne partners om ons heen verzameld. Én fijne nieuwe teamleden. Vormgeefster Linda van Keulen is inmiddels gestart, meer dan 20 jaar ervaring in communicatie en vormgeving, ze stelt zichzelf graag even voor. En per 1 maart start Wendy Beekhuizen, een kei in multimedia oplossingen. Een echte content creator en mediavormgever. Maak kennis met Wendy. In combinatie met elkaar willen we ook de komende periode weer identiteiten voor nieuwe gebieden en projecten gaan ontwikkelen op hoog niveau. Zodat toekomstige kopers en huurders een geweldige klantreis beleven op weg naar hun nieuwe thuis.

Kun je niet wachten om in te stappen? Bel dan even, ik heb je heel veel te vertellen.