Vakantie

Het team

Vakantie

Blog

Vakantie is niet naar je werk gaan en als het kan ook niet in je gedachten. Bij INCOMBINATIE gaan we achter de meute aan met vakantie, wij zijn een weekje dicht van 15 tot 22 augustus. Dus merken we bij iedereen toch enige mate van stress. Dat is toch grappig. Nog even het stressniveau laten pieken en dan met vakantie. Maar ook voor die vakantie moet in sommige gevallen heel veel geregeld worden. Wel of geen coronacheck. Soms 3 tot 4 uur van te voren je op een vliegveld melden, omboeken omdat toch een vlucht is geannuleerd. Of heerlijk aansluiten in de file richting het zuiden. Lekker ronddwalen door een stad met 40 graden, samen met duizenden andere toeristen, om even lekker je zinnen te verzetten. 

Ik had ooit een collega die 3 weken een soort luxe tent had gehuurd, eigenlijk boven budget, dat stress verhogend werkte, maar heerlijk luxe. Wel naar de wc en douchen in de altijd gezellige gebouwtjes maar verder alles aanwezig in de luxe accommodatie. Ze had 3 weken niet geslapen, veel geluid, warmte, vliegen en bovendien een voor haar verre van geschikt matras. Kind was ziek geweest, lang in de file gestaan en een overweldigde regenbui had voor nachtelijke escapades gezorgd. Maar er moest wel genoten worden want het had wel veel gekost. Die moest nog even flink bijkomen toen ze terug was van vakantie. 

Deze verhalen hou ik me maar voor, want ik blijf thuis. Ben heel benieuwd hoe me dat gaat bevallen. Of de muren op me afkomen, dat ik baal omdat het regent of dat ik niet weet waar ik het moet zoeken in mijn ongelooflijk goed geïsoleerde huis met heel veel glas op het oosten en zuiden, waarbij ik ook geniet van zuidelijke temperaturen. Door die grote ramen kijk ik op een toeristische bezienswaardigheid, waar menig vakantieganger een kiekje van maakt. Met een paar boeken hoop ik dat heerlijke gevoel ook thuis te hebben. We gaan het zien. Het kan zijn dat ik weg ben als iedereen terug is…

Om alvast in de vakantiesferen te komen hebben we ons laten verrassen en verwennen door Roos en Kabel van Barbarella! Een aanrader! Heerlijk dineren aan de bar met de dames en onze Mark. Was super gezellig. 

Gonnie