18 jaar INCOMBINATIE

Incombinatie vastgoedcommunicatie taart

18 jaar INCOMBINATIE

Blog

Best een mijlpaal: 18 jaar. Nog nooit heb ik het zolang uitgehouden bij een baas! En ik ben nog niet van plan te stoppen.. Het roept veel herinneringen op. Uitdagingen die we gehad hebben, uitgevoerde projecten flitsen voorbij en kijk ik vooral terug op wie er allemaal bij ons en mét ons heeft gewerkt. Allemaal fijne, leuke mensen die INCOMBINATIE heeft gemaakt tot waar we nu staan! 

Ongeveer 20 jaar geleden begon het te kriebelen. Ik was altijd behoorlijk gedreven bij de bureaus waar ik werkte. Hoe fijn is het als je je eigen bedrijf start waarbij je alleen voor de leukste sector kan werken; Vastgoed!

Mijn opa had een aannemingsbedrijf en bouwde woningen. Ongeveer de hele familie werkte in de fabriek of op kantoor. Op vrijdag werd er aan de keukentafel bij oma soep gegeten. Mijn vader werd later directeur projectontwikkeling bij Van Wijnen tot aan zijn pensioen. 

Ook ik koos voor de vastgoedsector en wel in de communicatie en vandaag bestaan we 18 jaar en zijn we officieel volwassen. Dat waren we natuurlijk allang maar als je terugkijkt zijn we behoorlijk gegroeid. Niet alleen in het aantal mensen maar ook vooral in kennis en ervaring. 

Alleen begonnen in september 2005 en nu zijn we met z’n zessen. En inmiddels hebben we in die 18 jaar aan meer dan 300 projecten gewerkt, dat zijn meer dan 10.000 koop-/huurwoningen. Projecten van soms maar 5 of 10 woningen tot aan projecten van 350 woningen. Van nieuwbouwwoningen in een weiland tot loftappartementen op een voormalig kazerneterrein. Van huurappartementen in Den Haag tot Boerderijwoningen in Azelo.

En we gaan graag nog even door. We zitten nog vol met ideeën. We werken graag in combinatie. En natuurlijk willen we graag een bijdrage leveren aan de communicatie voor de klant, die zijn reis naar zijn nieuwe woning maakt.

Vandaag is het vrijdag en naast dat wij ook elke vrijdag soep eten, eten we vandaag ook taart!

Dat smaakt naar meer.