Investeer tijd

EEN BLIK VOORUIT

De komende tijd willen we graag met je in gesprek blijven. En de tijd nemen om vooruit te blikken, te sparren en mee te denken over hoe we jouw vastgoedprojecten straks een vliegende start kunnen geven. Daar hebben we een speciaal concept voor ontwikkeld: EEN BLIK VOORUIT.

 

ZO WERKT HET

Samen ontwikkelen we een compleet communicatieconcept voor je toekomstige project. Een concept dat potentiële kopers of huurders nu al bindt aan de locatie en al je plannen. Pas als je project daadwerkelijk van start gaat en je gebruikt maakt van het concept dat we in combinatie met elkaar gemaakt hebben, betaal je de tijd die wij hebben geïnvesteerd conform offerte.

 

DIT KRIJG JE

In nauw overleg bepalen we de koers en ontwikkelen we samen een concept dat bestaat uit:

  • Marktverkenning
  • Projectnaam
  • Projectlogo + huisstijl
  • Ontwerp website
  • Schetsontwerp brochure
  • Klantreis 
  • Voorstel voor communicatie op locatie
  • Voorstel social media

 

JOUW VOORDEEL

We snappen dat je nu liever geen geld investeert in je plannen zonder te weten of die plannen straks wel doorgaan. We vragen dan ook geen geld, maar we vragen je tijd. Samen rond de tafel, samen brainstormen en nu alvast iets goed ontwijkkelen waar je straks volop voordeel van hebt. Heb jij de tijd voor ons? Wij nemen de graag de tijd voor jou!

 

DE KLEINE LETTERTJES

INCOMBINATIE investeert graag tijd en creativiteit in de ontwikkeling van een compleet communicatieconcept. Aan jou vragen we niet meer dan je tijd. Pas als je project daadwerkelijk van start gaat en je gebruikt maakt van het concept, betaal je de voor tijd die wij hebben geïnvesteerd. Uiteraard verwachten we dat je ons vervolgens ook vraagt de communicatiemiddelen uit het concept door ons te laten ontwikkelen.

LATEN WE AFSPREKEN 

Door juist nu alvast een blik vooruit te werpen, kun je straks goed voorbereid de markt op met jouw vastgoedproject. INCOMBINATIE blikt graag met je mee vooruit en maakt graag een afspraak via Teams, op afstand of telefonisch om het concept en de mogelijkheden toe te lichten. 

06-30389881 

Mail Gonnie