Middenhof

VanWonen

Scandinavisch wonen in Arnhem? Het kan in Middenhof, aan de rand van Schuytgraaf. Hier lijk je zo een boek van Astrid Lindgren binnen te wandelen. De huizen zijn er geschilderd in levendige kleuren, de straten zijn breed en gezellig en de natuur is overal om je heen. Hier is alles precies zoals het moet zijn.

Middenhof maakt deel uit van de nieuwste wijk van Schuytgraaf, Bolderbuurt. Op de grens van Park Lingezegen en de wijk, met alle voorzieningen zoals winkels, scholen, sportclubs, zorg en openbaar vervoer gewoon om de hoek. In Middenhof komen in totaal 41 woningen, variërend van rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande villa’s tot en met bijzondere levensloopbestendige woningen.

Voor Middenhof hebben wij een look&feel ontwikkeld in Scandinavische sferen, een 'zusje' van de eerdere variant Oosthof. Ook in de brochure komt de Scandinavische lifestyle veel terug. Ga bijvoorbeeld aan de slag met de recepten uit het magazine uit de Scandinavische keuken of verdiep je helemaal in de Scandinavische manier van leven. Helemaal hygge, lagom en sisu! Qua papiersoort hebben wij voor deze brochure gekozen voor een Cotton-papier. Dit zachte papier past helemaal bij de uitstraling van de brochure.

Deel

Incombinatie maakte

Concept
Offline

Bekijk de projectsite

Bekijk nog meer projecten

J.P. van Eesteren