Huren in Van Nieuwenhuizen

De Hogedennen

Industrieel wonen aan het Merwedekanaal

Aan de Meentwal in Nieuwegein, op de plek waar vroeger de Van Nieuwenhuizen N.V. fabriek stond, verrijst een geweldig nieuw industrieel appartementencomplex met daarin 96 huurwoningen. Het complex biedt een prachtig uitzicht over het Merwedekanaal en bevindt zich op loopafstand van het stadshart van Nieuwegein en dichtbij het authentieke Vreeswijk. Hier komt de rijke historie weer tot leven.
 

Een industrieel ontwerp in een hypermoderne woonomgeving

Van Nieuwenhuizen N.V. is een zevenlaags complex met 96 appartementen, waarvan 88 met een middeldure huur. Er zijn in totaal maar liefst 16 typen woningen welke wij hebben onderverdeeld in vier hoofdtypes, variërend in grootte van Medium tot XX-Large. Alle appartementen beschikken over een berging en parkeerplaats op de begane grond. Er zijn 49 overdekte parkeerplaatsen onder het gebouw. Buiten het gebouw, op het afgesloten terrein, liggen de overige parkeerplaatsen. 


Duurzaam en eigentijds

Het appartementencomplex combineert de sfeer van oud industrieel erfgoed met een hypermoderne woonomgeving. Het ontwerp is geïnspireerd op het wereldberoemde ‘Flatiron Building’ (het strijkijzergebouw) in New York. Het ademt de sfeer van lang vervlogen tijden, maar is tegelijkertijd voorzien van eigentijdse duurzame oplossingen, zoals stadsverwarming en zonnepanelen. Ook is het gebouw gasloos.

Deel

Incombinatie maakte

Concept
Offline
Online

Bekijk de projectsite

Bekijk nog meer projecten

Bouwinvest

Giesbers Ontwikkelen en Bouwen