Erf aan de Weide fase 1, 2 & 3

Eldense Zeeg

Erf aan de Weide is een deelgebied van Buurt aan de Weide in Schuytgraaf Arnhem. In het buurtje Erf aan de Weide worden 24 woningen gerealiseerd, variërend van geschakelde vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en enkele rijtjes van 3 of 4 woningen die allemaal verschillend zijn. Volop leefruimte, royale tuinen en een klassieke architectuur maken van Erf aan de Weide een bijzondere leefplek in het groen. Waar rust en ruimte centraal staan en waar de koper volop mee kan denken over hoe hun toekomstige thuis eruit gaat zien.

Voor Erf aan de Weide hebben we binnen het concept onder andere de website, de brochure en de nieuwsbrief verzorgd. 

 

Een prachtig buurtje met heel veel variatie.

Buurt aan de Weide is het nieuwste stukje Schuytgraaf. Een groene wijk, waar in plukjes kleine buurtjes verrijzen die allemaal een dorps karakter krijgen met veel variatie in woningtypen en architectuur. Zoals in Erf aan de Weide fase 2, waar 27 woningen worden gerealiseerd. Afwisseling staat centraal in deze bijzondere fase.

Erf aan de Weide ligt middenin Schuytgraaf. De nieuwste wijk van Arnhem is volop in ontwikkeling en is een geweldige plek om te wonen, te leven en te ontdekken. Alle voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand, de natuur begint in je achtertuin en wil je verder weg, dan ligt de wereld aan je voeten vanaf Station Arnhem Zuid.

De toewijzing van de woningen in fase 3 is inmiddels in volle gang. De eerste inschrijvingsperiode is gesloten, echter kun je je nog wel inschrijven als reservekandidaat. Dit kun je doen door een online account aan te maken en het digitale inschrijfformulier in te vullen.

Deel

Incombinatie maakte

Concept
Offline
Online
Projectmanagement

Bekijk de projectsite

Bekijk nog meer projecten

Arno Vonk

Gemeente Arnhem