D'n Veen

Van Deursen Group

De gemeente Doetinchem heet de ambitie om de Veentjes vanaf 2021 te vergroenen en transformeren naar een meer bruisend en leefbaar gebied midden in de stad. Zo heeft het Amphionpark inmiddels een opknapbeurt gekregen en zal op korte termijn het openbaar gebied meer vergroend en autoluw worden gemaakt. Met de komst van D’n Veen ontstaat nu ook een aantrekkelijk woonklimaat in de Veentjes.

Het plan D’n Veen ligt onder het wooncomplex de Slinger en is een voormalige winkelplint op de begane grond. Het plan zet in op duurzaam hergebruik van commerciële ruimte. Zo worden de winkels intern volledig gestript en verbouwd tot moderne stadsappartementen. Na verbouwing zullen er nauwelijks wijzigingen in vorm, uiterlijk en constructie ontstaan aan de buitenzijde, maar binnenin des te meer! Met deze transformatie komt er een mooie overgang tussen het pand en de straat.

Voor dit mooie project hebben wij de Look & Feel en website mogen verzorgen. De site word drukbezocht en de inschrijvingen stromen binnen!

Deel

Incombinatie maakte

Concept
Online

Bekijk de projectsite

Bekijk nog meer projecten

KuiperArnhem

Klaassen Vastgoedontwikkeling