BOSS

Timpaan

De opdracht
Onze opdrachtgever Timpaan Hoofdorp B.V. is een maatschappelijk betrokken ontwikkelaar die vernieuwende woonconcepten ontwikkelt met volop aandacht voor duurzaamheid, kwaliteit, wooncomfort en woonplezier. Voor een geweldige locatie in de Almeerse wijk Overgooi, aan de rand van het Cirkelbos en aan het Gooimeer, ontwikkelde Timpaan een ambitieus plan: de aanleg van een nieuw bos met daarin een aantal fraaie villa’s. De samenwerking met zes projectpartners, waaronder twee aannemers, de architect, de leverancier van energieoplossingen en de landschapsarchitect, mag gerust uniek genoemd worden. Voor de projectpromotie en totale communicatie rondom dit project klopte Timpaan bij INCOMBINATIE aan.

 

Ons werk
We bedachten de projectnaam BOSS, ontwikkelden de complete huisstijl en maakten een 80 pagina’s dik lifestylemagazine om het project en de locatie over het voetlicht te brengen bij een snelgroeiende groep geïnteresseerden. Via de door ons gemaakte website kunnen belangstellenden zich aanmelden en de animo was vanaf dag 1 groot. De projectpartners werden elk geïnterviewd en gefilmd. Hun verhalen in tekst en bewegend beeld worden gedeeld via digitale nieuwsbrieven en de website. INCOMBINATIE begeleidt het complete communicatietraject van gebiedspromotie en locatiecommunicatie tot en met de uiteindelijke kavel- en woningcommunicatie. Een continuproces, waarmee we wekelijks druk zijn.

 

 

Het resultaat
De start verkoop van fase 1 van BOSS is gestart! Het betreft de eerste 10 villa’s op bospercelen van minimaal 1.500 m2 waarvoor de belangstelling zeer groot is. Inmiddels hebben zich meer dan 2.000 belangstellenden gemeld via het woonenquêteformulier op de website en ook het magazine is al meer dan 200 keer aangevraagd.

Magazine
Magazine

Deel

Incombinatie maakte

Concept
Offline
Online

Bekijk de projectsite

Bekijk nog meer projecten

Giesbers

KondorWessels Projecten

Van Wijnen Oost