Verkoop bunkerboerderijen groot succes

KondorWessel verkoopt bunkerboerderijen uit WO2

Bunkerboerderijen
Op donderdag 31 mei jl. gingen drie vrijstaande bunkerboerderijen en de twee-onder-een-kapbunker op Zeven Provinciën in verkoop. Belangstellenden waren van harte welkom op het terrein en de makelaar en de ontwikkelaar stonden klaar om alle vragen te beantwoorden. De opkomst overtrof al onze verwachtingen en ook het aantal belangstellenden dat zich inschreef voor één van de bunkerboerderijen was groter dan verwacht. Alle woningen zijn inmiddels onder optie en de gesprekken zijn in volle gang. 

Follies
Tijdens de oorlog draaide alles op Fliegerhorst Deelen om camouflage. En dat geldt straks ook voor de elf follies die in de bossen ‘verstopt’ worden. Onder architectuur gebouwde, bijzondere (vakantie)verblijven, die mens en dier op een bepaalde manier voor de gek houden. Voor de follies is het Beeldkwaliteitsplan bijna zover dat het met welstand van de gemeente vastgesteld kan worden. De verwachtte start verkoop van de eerste follies staat gepland voor het vierde kwartaal van 2018.

Nieuwbouw met een ontwerp van MVRDV
Op de plek waar ooit drie huisvestingsgebouwen voor de Blitzmädel stonden, verrijzen straks drie nieuwbouwblokken met drielaagse herenhuizen en loftwoningen. Elk blok telt maximaal acht woningen. Onder de woningen bevinden zich de parkeerplaatsen, daarboven een privé-vlonder met een geweldig zicht op het bos. Voor deze nieuwbouw, KKN 1, 2 en 3, heeft architectenbureau MVRDV de eerste schetsen gepresenteerd. We lichten graag alvast een klein tip van de sluier op. Stel je voor dat je hier straks kunt wonen. Zoveel licht en ruimte...

INCOMBINATIE verzorgde de communicatie voor Buitenplaats Koningsweg