De omslag 2017

Op zoek naar identiteit

Het afgelopen jaar liet ons vak een duidelijke omslag zien. Meer dan ooit werd vastgoedcommunicatie een zaak van co-creatie. Een geweldige ontwikkeling waar wij heel veel energie van kregen.

Samen op weg naar het wonen van de toekomst. Dat is waar we ons bij INCOMBINATIE met hart en ziel voor inzetten. Met volop bezieling, zorg en aandacht voor de identiteit van een gebied of project. Zowel online, offline als op locatie. Want juist die combinatie levert verrassende communicatie op. In het hart van de doelgroep.

In 2016 werkten we voor uiteenlopende projecten op aansprekende locaties. We gaven identiteit aan nieuwe wijken en lieten ons in de stad zien. Daarnaast creëerden we kansen voor cultuurhistorische gebouwen, waarbij oude scholen, kazernes, kantoorgebouwen en een steenfabriek een nieuwe bestemming kregen.

Vastgoedcommunicatie volgens INCOMBINATIE doe je samen. Van identiteit naar realiteit. En dat vraagt om een andere manier van samenwerken. Onze CO3-sessies zijn daar een mooi voorbeeld van. We blijven vernieuwen en veranderen. Omdat de markt dat doet. Omdat jij dat doet. Het is een omslag die ons uitdaagt en inspireert.

Misschien zat je vandaag helemaal niet te wachten op een berichtje van ons. Het schijnt dat de meeste mensen het liefst in bed blijven op Blue Monday. Maar als het nieuwe jaar voor jou net zo bruisend is begonnen als voor ons, laat je dan inspireren door onze opgefriste website en maak snel een afspraak.

Wij hebben enorm veel zin in 2017!

Laura, Hans, Sanne & Gonnie