In memoriam

Arno Vonk 15 oktober 2019

Arno Vonk

Het is niet voorbij. Het wordt alleen anders.

Op 15 oktober jl., is Arno Vonk overleden. De man van Gonnie Heerema en vader van Laura en Emma. Arno was een fantastische man. Een man met een verhaal en veel levenservaring. Vanaf 2010 deed hij een aantal jaren de catering bij start verkopen en opleverfeestjes voor klanten van INCOMBINATIE. Maar ook was hij coach bij het hockeyteam en zat hij in de barcommissie bij Upward. Arno was Imker en maakte honing, maar adviseerde ook in voedingssupplementen, en was persoonlijk adviseur van Gonnie. 

Al jaren waren Arno en Gonnie op zoek naar een bijzondere woning waar je kunt wonen en werken. Hun zoektocht eindigde op de Buitenplaats Koningsweg. Ze kregen in 2013 de sleutels van een bunkerboerderij om gewoon eens sfeer te gaan proeven, die sleutels gaven ze nooit meer terug. 2017 en 2018 waren de jaren van intensief verbouwen. Alle wanden zijn voorzien van isolatie, het dak is geïsoleerd, er is een warmtepomp aanwezig en het hele huis wordt comfortabel verwarmd door middel van vloerverwarming. 

Maar binnenkort gaat ze toch afscheid nemen. Nu Arno is overleden is daarmee is er ook een eind gekomen aan hun gezamenlijke project. Het oorspronkelijke plan van mijn Arno was om een cateringbedrijf te beginnen in de enorm ruime kelder. De feitelijke bunker. Maar dat kon helaas niet meer doorgaan. Het was een hele mooie droom, maar daar is iets tussengekomen.

Het liefst was Gonnie wel gebleven. Het is echt fantastisch. De ingang van Park de Hoge Veluwe op loopafstand, het is heerlijk stil en de woning voldoet aan alle moderne eisen.  "Ik ga het heel erg missen. We waren erg bevoorrecht dat we dit plekje konden krijgen. Dus we hopen dat er straks iemand is die dit net zo waardeert als wij. En het met net zoveel passie gaat bewonen.”

Binnenkort in verkoop
Woonkamer
Eetkamer