Gezocht: Traffic/Project manager m/v/x

Per direct (december, januari)

Traffic/Project Manager

Start: Per direct (december, januari)
Aantal uur: 32 tot 40 uur


Wij zijn een creatief reclamebureau in het centrum van Arnhem gespecialiseerd in vastgoed- en gebiedscommunicatie. Wij bedenken concepten, ontwerpen on- en offline middelen voor woningen: van starterswoningen tot exclusieve villa’s. Van gloedje nieuwbouw tot aan de herbestemming van oude kazernes. Wij zetten het op de markt.

Wij maken o.a. websites, brochures, magazines, bouwborden, (online) advertenties, plattegronden, stands, we verzorgen teksten, maken nieuwsbrieven en onderhouden social media. Ook werken we nauw samen met fotografen en interieurstylisten.

 

Gevraagd

Wij staan altijd open voor enthousiaste en creatieve mensen om ons team te komen versterken. Ben jij een creatieve traffic/projectmanager (m/v/x) die graag meedenkt met de klant? Met enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie? Uitstekende kennis van Microsoft Office is een vereiste, evenals kennis van en ervaring met zowel grafische (druk-) als digitale technieken. Kennis van InDesign, Photoshop en Illustrator is een pre. We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden!

 

Functiebeschrijving

Als trafficmanager ben je de spin in het web van het bureau. Je voornaamste taken zijn: regelen en organiseren. De coördinatie van het reclamewerk ligt in jouw handen, daarom houd je de totale planning en voortgang van de productie goed in de gaten. Tot jouw werkzaamheden behoren onder andere: het controleren van de afstemming tussen het bureau en de specialisten buiten het bureau, tijd indelen van collega’s, de productie voorbereiden van het reclamemateriaal (drukwerk, websites enz.), begrotingen voorbereiden, gemaakte uren bijhouden en het budget bewaken. Jij bent bovendien degene die het materiaal als laatste in handen krijgt voor het naar de opdrachtgever gaat.

 

Kerncompetenties

Allereerst moet je goed kunnen organiseren. Je werkt voortdurend met deadlines en daarom moet je goed kunnen anticiperen en bijsturen, daarnaast bezit je over de volgende competenties;

 • Een afgeronde HBO-opleiding richting Marketingcommunicatie (of een vergelijkbare opleiding)
 • Je bent een organisatietalent
 • Je bent praktisch, stressbestendig, nauwkeurig en flexibel
 • Je hebt een helikopterview
 • Je bent zowel creatief als commercieel en bezit over leiderschapskwaliteiten
 • Je bent zelfstandig, maar werkt tevens graag in teamverband
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Affiniteit met wonen

 

Wat bieden wij?

 • Afwisselende en uitdagende functie binnen een dynamische en ambitieuze onderneming
 • Marktconform salaris, passend bij de functie
 • Een prettige werkomgeving met fijne collega's

 

Interesse?

Heb je interesse of verdere vragen? Neem dan contact op met Josefien Kirch. Telefoonnummer: 026 44 26 511 of mail naar traffic@incombinatie.nl