Fenne is een echte designer...

... en komt ons team versterken

Even voorstellen....


Hoi. Ik ben Fenne Beuker, 38 jaar en geboren en getogen in het kunstenaarsdorp Bergen NH. Mijn eerste kennismaking met het grafische begon op het (toen nog) Grafisch Lyceum in Amsterdam. Een prima technische opleiding, maar ik wilde meer, véél meer! Zodoende ben ik naar Arnhem gekomen om hier aan de ArtEZ University of the Arts, Graphic Design te studeren. Naast dat ArtEZ een zeer gerenommeerde opleiding is, heeft Arnhem mij ook gecharmeerd met al haar natuur, parken en natuurlijk de Veluwe. De plek voor lange wandelingen met de hond. Een gevoelsmatig kleinschalige stad, die met zijn groene omgeving toch deed denken aan oud en vertrouwd Bergen. Als ik nu glooiend Arnhem binnen rij ben ik thuis...
Door een geweldige stage bij een groot (boek)ontwerper hier in Arnhem heb ik veel geleerd op het gebied van ontwerp en typografie. Ook had ik al wat zelfstandige projecten lopen, wat mij motiveerde om direct na de studie voor mijzelf te beginnen. 


Deze stap zette ik in 2008, middenin de recessie. Twaalf jaar lang heb ik mogen groeien, geweldige projecten mogen realiseren, van begin tot aan het eind, nationaal en internationaal maar vooral ook veel lokaal Arnhems en in de culturele sector. Mooie tijden en momenten, maar ik was toe aan iets nieuws. En die nieuwe uitdaging heb ik gevonden bij INCOMBINATIE. Vanaf januari 2021 mag ik mij verdiepen en verrijken in de wereld van vastgoedcommunicatie, een nieuw speelveld waarin ik mijn ervaring en ontwerp-enthousiasme weer helemaal kan inzetten en nieuwe kennis mag vergaren. Een nieuwe koers waardoor je ook weer met andere ogen naar Arnhem en je eigen omgeving kijkt, je weer nieuwe kanten ontdekt en jezelf blijft verwonderen.

Laten we vooral veel mooie dingen maken!