2020 een jaar vol veranderingen

Klaar voor de start

Sta jij al in de startblokken voor 2020? Heb je goede voornemens gemaakt en je bureau opgeschoond voor een uitdagend nieuw jaar? We hopen het. Want bij INCOMBINATIE zitten we er helemaal klaar voor. Zullen we snel weer even bijpraten?

Voor ons was 2019 een bijzonder jaar. We hadden het drukker dan ooit, maakten kennis met inspirerende nieuwe contacten, ontwikkelden prachtig werk en zetten tal van nieuwe vastgoedprojecten op succesvolle wijze in de markt. Maar naast al die hoogtepunten werd 2019 ook getekend door het verlies van Arno, de man van Gonnie. We willen graag iedereen hartelijk danken voor alle blijken van medeleven, de hulp en het begrip.

2020 wordt een jaar van verandering. Ons kantoor verhuist naar het Kerkplein in hartje Arnhem. Josefien heeft JA gezegd tegen haar droombaan bij Bulthaup Keukens, Laura verwacht in het voorjaar haar 2e kindje en Rowan van de Akker wordt onze nieuwe trafficer. Marco gaat in Utrecht werken, Nina heeft vol voor INCOMBINATIE gekozen en in maart komt er nog een nieuwe vormgever bij. En alsof dat nog niet genoeg is, maken we ook een professionaliseringsslag met een nieuw traffic- en planningspakket. Er staat dus nogal wat te gebeuren in 2020.

Wat het nieuwe jaar gaat brengen? We laten ons graag door je uitdagen. En wat er ook op ons pad komt, bij INCOMBINATIE zijn we klaar voor de start. Met nieuwe en vertrouwde gezichten. De perfecte combinatie van mooie mensen die hart hebben voor mooi werk.

Laten we er een prachtig jaar van maken!